Servicii

LGIRECRUTARE ofera servicii de recrutare, intermediere si angajare forta de munca. Angajarea se face pentru santierele noastre din Belgia. Partenerul nostru MEGA CON GRUP, firma specializata in constructii civile si industriale angajeaza specialisti in constructii, dar si in alte meserii care sunt prezentate pe site. Pentru aceste servicii nu percepem nici un comision si in plus fata de salarul lunar, oferim urmatoarele conditii deosebite de lucru si angajare platite de catre firma :

-drum platit de firma cu autocarul

-cazare in regim hotelier

-cheltuieli de masa – 200 EURO lunar/persoana

-autoturism de serviciu – pentru fiecare echipa de 4 persoane

-prima de 100 EURO lunar – pentru sofer

-echipament de lucru si protectie, scule si utilaje necesare lucrarilor desfasurate

-salarul se calculeaza in functie de meserie : orar sau pentru mp realizat.

-lunar se pot adauga prime, bonusuri, sporuri, incadrarea in tarif orar superior, functie de realizari.

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru orice informatie suplimentara precum si pentru mai multe detalii legate de meseriile si conditiile de angajare.
Aplica CV-ul tau


       LGIIMOBILIARE va ofera serviciile de intermediere tranzactii imobiliare. Aveti o proprietate de vanzare, cautati o locuinta sau un teren, un spatiu comercial, doriti sa inchiriati locuinta ? Acestea sunt problemele pe care odata sositi la sediul nostru le consideram rezolvate. Brokerii nostri imobiliari vor face evaluarea, va vor ajuta sa cunoasteti preturile, caracteristicile, avantajele si eventualele oportunitati si situatii deosebite in piata imobiliara.

De ce sa va puneti intrebari legate de o propietate pe care doriti sa o cumparati, sa o vindeti sau sa o inchiriati ? Lasati echipa de profesionisti LGIIMOBILIARE sa fie alaturi de dvs. si sa va ofere siguranta tranzactiei incheiate.

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs. locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

          Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs. de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !