Recomandari locuri de munca

Dulgher

Tara: Belgia
Nivel experienta: Cu atestat (> 3 ani)
Meserie: Dulgher
Descrierea postului: Dulgher cu experienta ptr lucrari de dulgherie: case din lemn, acoperisuri, cofraje beton drepte si curbe....

Salariu oferit: In functie de experienta. Mai multe detalii la sediu.
Fierar betonist

Tara: Belgia
Nivel experienta: Cu atestat (1-3 ani)
Meserie: Fierar betonist
Descrierea postului: Muncitor cu experienta in lucrari de structuri de fier beton pentru fundatii, pentru constructii civile...

Salariu oferit: In functie de experienta. Mai multe detalii la sediu.

Povesti de succes

RESTAURATOR CLADIRI VECHI

SALUT! Ma numesc SORIN. Meseria mea de baza este ZIDAR-ROSAR. Dupa 10 ani lucrati in Romania in aceasta meserie, am avut sansa intalnirii cu o activitate care mi-a dovedit ca munca poate avea atat satisfactii profesionale cat si materiale. Am plecat in Belgia in luna februarie 2007. Pe unul din santiere am descoperit munca de RESTAURATOR CLADIRI VECHI. Este superlativul meseriei de zidar. Munca de restaurare necesita experienta, precizie, ochi si mana de « artist » in constructii.

Satisfactia mea cea mai mare este ca am cunoscut un sistem total diferit de munca. Ochiul si sufletul, alaturi de o mana de « meserias » fac dintr-o cladire peste care timpul a trecut nemilos o constructie cu care orasul si proprietarul se mandreste, care se integreaza novator in secolul nostru.

Conditiile de cazare, transport si munca sunt cele pe care le-am visat intotdeauna privind spre Vest. In sfarsit din munca mea lunara pot sa fac economii, sa-mi permit sa-mi indeplinesc visuri si dorinte pe care eu le consider necesare unui om civilizat.

Multumesc MEGA CON GRUP, multumesc LGIRECRUTARE pentru sansa acordata, pentru profesionalismul echipei si modul in care am fost tratat. Problema mea a avut o rezolvare : LGI.

Oprisiu Sorin

ZIDAR

Povestea mea este simpla. Am fost, sunt si voi fi zidar. Este meseria mea pe care o fac cu placere si cu entuziasm. Am ridicat case, blocuri, hale industriale. Cred ca nu exista satisfactie mai mare decat sa termini o casa si sa vezi familia care se muta in ea.

Sansa a facut sa intalnesc firma LGI care mi-a propus un loc de munca in Belgia la grupul de firme partener MEGA CON GRUP. Si acolo sunt familii care au nevoie de case. Si acolo se construieste si un zidar cu experienta este foarte bine primit.

Trebuie sa recunosc ca singura greutate a fost gandul plecarii. Am plecat din tara in aprilie 2008 cu gandul la familie, la sotie si copii, sperand ca timpul sa se scurga mai repede ca sa ma pot intoarce. Mai ales ca nu stiam la ce sa ma astept de la un loc de munca nou, in alta tara, departe de tot ce cunosteam.

Am intalnit conditii deosebite. Sunt cazat cu un coleg de camera in conditii excelente. Avem toate conditiile : camera confortabila, dus, caldura, aer conditionat, bucatarie. Impreuna cu alti doi colegi am primit un Ford Mondeo pentru deplasari spre santier si inapoi « acasa ». Pe santier avem echipamentul, sculele si toate materialele necesare furnizate exact la timp si in cantitatile necesare. Programul de lucru este astfel facut incat sa putem avea pauza de masa dar si timpul necesar pentru terminarea fiecarei etape.

Salarul este conform legislatiei belgiene si intrucat toate cheltuielile legate de cazare, transport si masa sunt platite de firma, practic acumulez lunar in contul din banca o suma care devine din ce in ce mai promitatoare. Abia astept sa fac o surpriza familiei si sa platesc avansul pentru casa noastra.

Avem si timp liber : sfarsitul de saptamana ne ofera posibilitatea de a cunoaste o tara cu bogate traditii, de a cunoaste oameni noi si o cultura diferita de a noastra. Simt ca ma schimb cu fiecare luna, ca devin mai deschis si mai bogat sufleteste.

Avem de construit 176 de case familiale doar in santierul unde sunt acum. Am nevoie de colegi noi si avem locuri disponibile. Va asteptam ! 

Stefan si echipa.

Stefan Predateanu

Aplica CV-ul tau


       LGIIMOBILIARE va ofera serviciile de intermediere tranzactii imobiliare. Aveti o proprietate de vanzare, cautati o locuinta sau un teren, un spatiu comercial, doriti sa inchiriati locuinta ? Acestea sunt problemele pe care odata sositi la sediul nostru le consideram rezolvate. Brokerii nostri imobiliari vor face evaluarea, va vor ajuta sa cunoasteti preturile, caracteristicile, avantajele si eventualele oportunitati si situatii deosebite in piata imobiliara.

De ce sa va puneti intrebari legate de o propietate pe care doriti sa o cumparati, sa o vindeti sau sa o inchiriati ? Lasati echipa de profesionisti LGIIMOBILIARE sa fie alaturi de dvs. si sa va ofere siguranta tranzactiei incheiate.

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs. locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

          Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs. de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !