Despre noi

LGIRECRUTARE, parte a firmei LGI, cu asociat unic LIVOLSI G. - cetatean Belgian -, aduce experienta si modul de lucru profesionist, care caracterizeaza tarile europeene dezvoltate economic.

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul constructiilor, imobiliare si recrutare de personal, IMO LIVOLSI INTERNATIONAL – BELGIA, holdingul de firme din care facem parte, impreuna cu partenerul specializat in constructii MEGA CON GRUP cauta, selecteaza, recruteaza si plaseaza forta de munca specializata pentru santierele din Belgia. Noi nu oferim doar un “job”. Noi demonstram ca munca poate fi si o sursa de satisfactii profesionale, material si de ce nu culturale.

In primul rand, noi nu percepem nici un comision pentru intrega gama de servicii oferite.Intelegem ca oamenii in cautarea unui loc de munca nu pot face fata unor cheltuieli suplimentare. Astfel incat reusim sa creem conditii speciale si nu doar sa nu percepem comision, ci si sa oferim in plus facilitati si bonusuri platite si acordate de catre firma tuturor angajatilor. Ne alegem cu grija partenerii care ne furnizeaza servicii de cazare – toti angajatii nostri stau in regim hotelier cu asigurarea intregii game de servicii absolut necesare : bucatarie, dus, caldura, aer conditionat. Fiecare grup de patru persoane beneficiaza de autoturism de serviciu pentru deplasarea de la locul de cazare la santier si retur. Autoturismul ramane echipei pe perioada sfarsitului de saptamana. Echipamentul de lucru, protectie precum si sculele, utilajele de care au nevoie ne sunt furnizare de catre cei mai renumiti producatori din domeniu.

Ne preocupam de masa personalului, cheltuiala care intra in atributiile firmei. Asiguram transportul pana in Belgia si inapoi in tara cu autocare de linie. Facem astfel incat angajatii nostri sa se simta cu adevarat parte dintr-o firma partenera. Perioada petrecuta ca detasare in strainatate sa fie pentru ei o perioada de acumulare financiara, o motivatie pentru ca multe din visele lor sa devina realitate, o motivatie in plus ca munca sa fie o sursa de bunastare si castig.

Conditiile de plata sunt la nivelul celor din tarile avansate economic. Pontajul zilnic semnat de angajat precum si de seful de santier dau siguranta sfarsitului de luna corect incheiat. Peste toate acestea, firma acorda in conditiile legale : prime, bonusuri, incadrarea intr-o treapta salariala superioara, tuturor angajatilor care inteleg ca o munca bine facuta este o sursa de castig pentru ambele parti.

Bineinteles, ne adresam  personalului calificat, cu atestat in meserie, cu vechime si experienta. Doar asa ambele parti vom fi in castig. Un angajat care-si cunoaste meseria si face o munca de profesionist va fi tot timpul apreciat si recompensat.

Bine a-ti venit la LGIRECRUTARE ! Aici avem locul de munca pe care l-ati dorit intotdeauna !
Aplica CV-ul tau


       LGIIMOBILIARE va ofera serviciile de intermediere tranzactii imobiliare. Aveti o proprietate de vanzare, cautati o locuinta sau un teren, un spatiu comercial, doriti sa inchiriati locuinta ? Acestea sunt problemele pe care odata sositi la sediul nostru le consideram rezolvate. Brokerii nostri imobiliari vor face evaluarea, va vor ajuta sa cunoasteti preturile, caracteristicile, avantajele si eventualele oportunitati si situatii deosebite in piata imobiliara.

De ce sa va puneti intrebari legate de o propietate pe care doriti sa o cumparati, sa o vindeti sau sa o inchiriati ? Lasati echipa de profesionisti LGIIMOBILIARE sa fie alaturi de dvs. si sa va ofere siguranta tranzactiei incheiate.

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs. locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

          Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs. de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !